63 16 16 60

Sikker Makulering

– Hvordan foregår det?

Dansk Sikkerhedsmakulering tilbyder sikker makulering af fortrolige dokumenter, harddiske m.m. på stedet. Det foregår således at vi kommer ud med en sikkerhedsbeholder, der passer til jeres behov. I instruerer jeres medarbejdere i, hvilke dokumenter der skal i beholderen. Plastikboks til sikkerhedsmakuleringNår beholderen er fuld, kommer vi ud til jer med vores makuleringsbil, og krydsmakulerer det hele på stedet og I er velkomne til at overvære hele makuleringsprocessen.

Dansk Sikkerhedsmakulering er en SIKKER løsning

I vores verden er det ikke sikkert nok at lade en lastbil hente de fortrolige dokumenter hos virksomheden, hvorefter den kører af sted med dem og hen til det sted, hvor dokumenterne bliver makuleret. Der kan ske meget undervejs, og du har ingen kontrol over, hvem og hvor mange, der får dine fortrolige materialer i hænderne. Sikkerhedsmakulering er din garanti for, at der er styr på bortskaffelsen af din virksomheds fortrolige dokumenter.

Brug ressourcerne fornuftigt

Ved makulering hos os sparer du tid og penge ved, ikke at skulle vente på at den stationære maskine kan kapere alle de dokumenter der skal makuleres. Du slipper for at rengøre og reparere den og for selv at fragte eller tilkalde et eksternt firma til at afhente dokumenterne, før de bliver kørt til afskaffelse. Der er et stort ressourcespild og ventetid, hvor dine medarbejdere kunne bruge tiden på noget andet. Desuden risikerer du at dokumenterne bliver eksponeret for andre undervejs, da den stationære maskine ikke kan krydsmakulere.

Vil du høre mere om sikker makulering? Kontakt os her.

Bliv kontaktet og få en uforpligtende rådgivning

Professionel og sikker makulering

Vi tilbyder makulering af fortrolige dokumenter, harddiske m.m. på stedet. Lad os forklare, hvordan du kan få makuleret dine materialer uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Professionel håndtering og opbevaring af dokumenter

Dokumenthotellet er sikker håndtering af dokumenter for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.