63 16 16 60

Sikkerhedsmakulering – Det sikre alternativ

Sikkerhedsmakulering er din garanti for, at der er styr på bortskaffelsen af din virksomheds fortrolige dokumenter. På en arbejdsplads kommer ledelsen og medarbejderne dagligt i besiddelse af mange fortrolige oplysninger. De fleste af os er vant til at smide al vores papir i papirkurven på kontoret eller beholderen i teknikrummet. Men tænker vi over, hvad der sker med papiret, når vi vender ryggen til? Kan vi være helt sikre på, at papirerne ikke falder i forkerte hænder under papirets færd fra kontor til destruktion? Nej, det kan vi ikke. Det samme gælder, når vi afleverer vores brugte hardware på genbrugsstationer eller hvor vi nu afleverer dem.

I vores verden er det ikke sikkert nok at lade en lastbil hente de fortrolige dokumenter hos virksomheden, hvorefter den kører af sted med dem og hen til det sted, hvor dokumenterne bliver makuleret. Der kan ske meget undervejs, og du har ingen kontrol over, hvem og hvor mange, der får dine fortrolige materialer i hænderne.

Dansk Sikkerhedsmakulering er en SIKKER løsning

Plastikboks til sikkerhedsmakulering

Når I har besluttet jer for, at I vil bestille makulering af fortrolige papirer, kommer vi ud med en sikkerhedsbeholder, der passer til jeres behov. I instruerer alle medarbejdere i, hvilke dokumenter der er fortrolige og som skal i sikkerhedsbeholderen, eller I kan vælge at sige, at alle papirer skal i beholderen. Derved er I sikre på, at der ikke sker fejlvurderinger, når medarbejderne skal vurdere dokumenternes grad af fortrolighed.

Sikkerheden er i hele processen

Dansk Sikkerhedsmakulering tilbyder makulering af fortrolige dokumenter, harddiske m.m. på stedet. Det er et ufravigeligt faktum, at makuleringen af dine følsomme dokumenter foregår under størst mulig sikkerhed og i professionelle rammer, når du bestiller Dansk Sikkerhedsmakulering til opgaven.

Du kan læse mere om sikkerhed i processen og om fordelene ved mobilmakulering lige her.

Effektivisering af dine ressourcer

Vi tilbyder også at komme ud og foretage en sikkerhedsmakulering, hvis du står over for fx en flytning, en filialsammenlægning eller en arkivoprydning. I de situationer er der typisk et stort arbejde med at få sorteret og smidt ud. Vi vil gerne hjælpe jer med hele processen og I kan få udleveret mærkater, som I sætter på de materialer, der skal makuleres. Når I er klar, kommer vi ud til jer, bringer det til makuleringsbilen og makulerer det hele på stedet.

Vil du høre mere om sikkerhedsmakulering? Kontakt os her.

Bliv kontaktet og få en uforpligtende rådgivning

Professionel og sikker makulering

Vi tilbyder makulering af fortrolige dokumenter, harddiske m.m. på stedet. Lad os forklare, hvordan du kan få makuleret dine materialer uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Professionel håndtering og opbevaring af dokumenter

Dokumenthotellet er sikker håndtering af dokumenter for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.