63 16 16 60

Arkivrydning og sortering af fortrolige papirer

Står du over for oprydning af arkiver eller anden omfattende oprydning af store mængder materiale, hvor der er involveret fortrolige dokumenter, kan du spare tid ved at kontakte Dansk Sikkerhedsmakulering inden du går i gang. Vi har udarbejdet et koncept, som gør oprydningen og sorteringen nem og effektiv for din virksomhed.

Når du indgår en aftale med os om makulering i forbindelse med arkivoprydning, modtager du makuleringsmærker, som du skal sætte på de materialer og dokumenter, som du ønsker at få makuleret. Når du har sorteret og markeret materialet, kommer vores sikkerhedsgodkendte medarbejdere ud til din adresse. De henter det fortrolige materiale direkte fra arkivet eller hvor det er opbevaret og makulerer det på stedet i den mobile makuleringsenhed. Herved reducerer du antallet af arbejdsgange i oprydningen og du sikrer dokumenternes fortrolighed gennem hele processen.

Du kan læse meget mere om hvordan vi sikrer dine fortrolige dokumenter gennem hele processen lige her.

Bliv kontaktet og få en uforpligtende rådgivning

Professionel og sikker makulering

Vi tilbyder makulering af fortrolige dokumenter, harddiske m.m. på stedet. Lad os forklare, hvordan du kan få makuleret dine materialer uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Professionel håndtering og opbevaring af dokumenter

Dokumenthotellet er sikker håndtering af dokumenter for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.