63 16 16 60

Hvad kan makuleres? – Vi makulerer alle databærere på stedet

papir-konfetti_lilleHos Dansk Sikkerhedsmakulering tager vi os naturligvis af makulering af papir og ringbind, men også af makulering af hardiske, telefoner, tablets og USB-nøgler med personlige data på.

Papir, dokumenter og ringbind

Virksomhedens økonomiske og forretningsmæssige oplysninger som regnskaber, prislister, kundelister, tilbud, samarbejdsaftaler, projekter, strategi og øvrige fortrolige dokumenter, kræver sikker behandling og makulering, så tredjepart ikke får indsigt i forholdene. Det samme er gældende for personfølsomme oplysninger som gagelister, lønsedler, kontrakter, hvilket HR afdelingen eller lønningskontoret skal sørge for bliver smidt i sikkerhedsbeholderen, så de kan blive makuleret. Sygehuse, lægehuse, apoteker og andre erhverv, som har adgang til oplysninger om personers sundhed og sygdom gennem eksempelvis journaler, bør også sørge for en sikker makulering af dokumenterne.

Du kan læse mere her om de mange brancher, der har gavn af Dansk Sikkerhedsmakulering.

Makulering af harddiske, USB-nøgler, backup-bånd, dvd’er og cd’er

makulering af harddiskeMakulering af harddiske og andre elektroniske databærere er din ultimative sikkerhed for, at de data, du har ansvar for, er uigenkaldeligt destrueret. Alternativet – at din virksomheds harddiske risikerer at komme i de forkerte hænder, når I bortskaffer dem, er jo nærmest uoverskuelige. Tænk over hvor mange fortrolige informationer virksomhedens computere indeholder. Det er vel at mærke oplysninger, som er samlet ét sted og der er god grund til at sørge for sikker destruktion af virksomhedens harddiske, når de ikke længere er i brug.

Formatering og sletning er ikke sikkert nok

Erfaringerne viser, at det desværre ikke er nok at slette de filer, man anser som fortrolige eller at få hele computeren formateret. Mange er af den opfattelse, at har man én gang slettet en fil fra sin pc, så er den helt væk. Det er den også for de af os, som ikke har den tekniske kompetence til at genskabe slettede eller formaterede data. Men det er der andre, der har kompetencerne til.

Der findes firmaer, som tilbyder at slette indholdet på dine harddiske effektivt og uden mulighed for, at indholdet kan blive gendannet. Men tør du tage chancen for, at de har ret? Hvordan vil du kontrollere det, hvis du ikke har den fornødne tekniske indsigt? Ved makulering af harddiske på din adresse i vores mobile makuleringsenhed kan du føle dig helt sikker, og hvis du ønsker det, kan du følge destrueringsprocessen via en skærm.

Destruktion af dit elektroniske affald

Makulering af elektroniske medier som fx dvd’er, cd’er og disketter foregår ved, at du indsamler virksomhedens udtjente datamedier og lægger dem i sikkerhedsbeholderen. Præcis på samme måde som du indsamler dine fortrolige papirer. Dansk Sikkerhedsmakulering tilbyder at sætte sikkerhedsbeholdere med lås op i din virksomhed. Størrelsen afhænger af mængden af elektronisk affald, du vil have destrueret.

Dansk Sikkerhedsmakulering har en makuleringsenhed, som skærer dine elektroniske dataenheder i små stykker, så du kan være helt sikker på, at det er umuligt at genskabe nogen form for indhold, når det først er kørt igennem vores makulator.

Sørg for at få indsamlet alle enheder

Det er nemt at forestille sig, hvor mange dvd’er, cd’er, usb-nøgler og disketter, som kan ligge rundt omkring på kontorerne eller måske hjemme hos medarbejderne. Når du har bestilt Dansk Sikkerhedsmakulering til at komme og makulere dine elektroniske datamedier, er det vigtigt, at I får alt med. Så brug lidt ekstra tid til at sikre, at I får samlet alt ind. Det kan også betale sig at have en politik på området, hvis I har mange datamedier i brug. Det kan fx være at instruere medarbejderne i, hvornår og hvor de skal aflevere deres brugte elektroniske enheder. Hvis I har en fast boks stående, er det nemt for alle at smide deres enheder i den.

Omend en del af vores kunder har bokse stående til regelmæssig tømning og makulering af elektroniske medier, har vi også en hel del kunder, hvis behov for den type makulering er projektbaseret. Du kan læse mere om dine muligheder ved større projekter lige her.

 

 

Bliv kontaktet og få en uforpligtende rådgivning

Professionel og sikker makulering

Vi tilbyder makulering af fortrolige dokumenter, harddiske m.m. på stedet. Lad os forklare, hvordan du kan få makuleret dine materialer uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Professionel håndtering og opbevaring af dokumenter

Dokumenthotellet er sikker håndtering af dokumenter for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.