63 16 16 60

Hvad er personfølsomme data?

Alle typer private virksomheder, offentlige virksomheder, forvaltninger og institutioner kan have behov for makulering af fortrolige dokumenter herunder virksomheds-, udviklings- og personfølsomme data som fx økonomi, regnskaber, priser, kunder, tilbud, tegninger, projekter, idéer, strategier, CPR-numre, etc.

Nogle private virksomheder eller offentlige virksomheder er underlagt regler om, hvordan de skal behandle fortrolige oplysninger. For dem er det ikke til diskussion, om de skal have makuleret materialerne eller ej. Eksempler på sådanne virksomheder er banker, advokater, revisorer, pensionsselskaber, sygehuse med flere. Det er indlysende, at denne type virksomheder skal håndtere de fortrolige oplysninger, de er i besiddelse af, med størst mulig omhu og sikkerhed.

Alle de andre

Stort set alle virksomheder har fortrolige virksomhedsoplysninger liggende, og stort set alle ligger også inde med personfølsomme data på sine ansatte. Uanset om man har en eller flere hundrede ansatte, har man pligt til at sørge for, at personnumre og andre fortrolige oplysninger ikke kommer i hænderne på uvedkommende. Mobilmakulering er derfor for alle virksomheder – store som små. Vi har beholdere, der passer til de fleste behov – også til dit. Du kan se vores udvalg af sikkerhedsbeholdere her.

Vores kunder tager deres ansvar alvorligt

Mange af vores kunder er ikke underlagt lovkrav om, hvordan de skal håndtere deres fortrolige materiale og hvordan de skal skille sig af med det. Men deres hensyn til moral og etik og ikke mindst deres virksomheds sikkerhed betyder, at de vælger at indgå en aftale om makulering af deres fortrolige papirer med Dansk Sikkerhedsmakulering. Du kan læse mere om sikkerhed i vores koncept lige her.

Fuld diskretion

Vores kunder har et behov for sikker og tryg makulering af deres fortrolige materiale og det får du hos Dansk Sikkerhedsmakulering. Derudover stiller vi ingen spørgsmål. For os er det en selvfølge, at der altid er fuld diskretion omkring vores kunder, så vi nævner aldrig, hvem vores kunder er, med mindre det er aftalt med kunden forinden.

Bliv kontaktet og få en uforpligtende rådgivning

Professionel og sikker makulering

Vi tilbyder makulering af fortrolige dokumenter, harddiske m.m. på stedet. Lad os forklare, hvordan du kan få makuleret dine materialer uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Professionel håndtering og opbevaring af dokumenter

Dokumenthotellet er sikker håndtering af dokumenter for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.