63 16 16 60

Projekter – Få håndteret dine større makuleringsprojekter

Dansk Sikkerhedsmakulering har materiel og mandskab til at løse store opgaver inden for makulering af fortrolige dokumenter. Siden 1988 har vores makuleringsservice været landsdækkende. Vi har flere lastbiler med mobile makuleringsenheder fordelt over hele landet. Det gør os i stand til også at træde effektivt til ved éngangsopgaver i forbindelse med fx nedlukning af afdelinger og sammenlægning af afdelinger eller filialer.

Lukning eller sammenlægning

I forbindelse med en lukning af en afdeling eller en virksomhed med flere afdelinger fordelt i landet er det ofte kundens ønske, at makuleringen af fortrolige papirer og hardware sker så hurtigt og effektivt som muligt. Vores mobile sikkerhedsmakulering, som foregår på stedet, giver dig mulighed for at bestille biler til flere forskellige lokationer. Derved kan vi makulere al materialet på samme dag.

Når afdelinger eller filialer skal lægges sammen, vælger virksomheden ofte at rydde op på alle adresserne samtidigt. Det kan foregå på forskellige måder. Vi kan stille de nødvendige sikkerhedsbeholdere op, som medarbejderne så fylder op i takt med, at de får ryddet op i papirerne. Når der er sorteret og ryddet op i alle afdelinger, kan I bestille os til at komme og tømme beholderne på de forskellige adresser. Alternativt kan I vælge at lade jeres medarbejdere markere det materiale, som skal makuleres. Så sender vi en vogn ud til hver adresse og sørger for, at det fortrolige materiale bliver makuleret.

Du kan læse mere om vores beholdere her eller vores tømningstilbud her.

Bliv kontaktet og få en uforpligtende rådgivning

Professionel og sikker makulering

Vi tilbyder makulering af fortrolige dokumenter, harddiske m.m. på stedet. Lad os forklare, hvordan du kan få makuleret dine materialer uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Professionel håndtering og opbevaring af dokumenter

Dokumenthotellet er sikker håndtering af dokumenter for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.