63 16 16 60

Om Dansk Sikkerhedsmakulering og Dokumenthotellet

Dansk Sikkerhedsmakulering har siden 1988 været en del af Schou Gruppen. I mange år før det havde Schou Transport kørt papir til genbrug, men det var på det tidspunkt en udfordring at få makuleret fortroligt papir. Jørgen Schou så dengang et potentiale i at håndtere fortrolige dokumenter med større forsigtighed og han købte derfor Dansk Sikkerhedsmakulering.

Hovedformålet var og er stadig at kunne sikre destruktion af virksomheders fortrolige papirer – på stedet. Makulering på stedet betyder nemlig både kortere vej fra kunden til destruktion og giver samtidig mulighed for, at kunden kan kigge med i processen. Derfor havde vi også dengang makuleringsmaskinen monteret fast i vores lastbil. Dansk Sikkerhedsmakulering voksede sig større, og udviklingen tog fat op gennem 00’erne. I dag har vi 5 biler kørende og er dermed landsdækkende.

Du kan læse mere om sikkerheden i vores processer her.

Bliv kontaktet og få en uforpligtende rådgivning

Professionel og sikker makulering

Vi tilbyder makulering af fortrolige dokumenter, harddiske m.m. på stedet. Lad os forklare, hvordan du kan få makuleret dine materialer uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Professionel håndtering og opbevaring af dokumenter

Dokumenthotellet er sikker håndtering af dokumenter for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.