63 16 16 60

Sikkerhed – professionel og sikker makulering af fortrolige papirer

Dansk Sikkerhedsmakulering har mange års erfaring med makulering af fortrolige papirer og elektroniske dokumenter. Du kan derfor være helt sikker på at sikkerheden omkring din virksomheds fortrolige oplysninger altid er vores højeste prioritet.

Makulering af fortrolige papirer er vigtigt af især to årsager

Paragraf.

Den ene er det juridiske perspektiv – at alle virksomheder er forpligtiget til at håndtere og bortskaffe personfølsomme oplysninger på sikker vis. Persondataloven og persondataforordningen foreskriver reglerne for håndtering af personfølsomme oplysninger og Datatilsynet fører tilsyn med, at reglerne overholdes.

Den anden vigtige grund skal findes i din virksomheds interesse i at holde egne og samarbejdspartneres oplysninger ude af konkurenternes hænder. Der findes p.t. ingen lovgivning om håndtering af virksomhedsfølsomme oplysninger – altså oplysninger om eksempelvis dine samarbejdspartnere. Men ofte er det dog i virksomhedens interesse at behandle disse med størst mulig omhu og sikkerhed. Her kan du se et eksempel på én af vores kunder, der ikke vil gamble med deres kunders fortrolige oplysninger.

Makulering af fortrolige papirer

Hovedårsagen til at makulere fortrolige dokumenter og materialer, hvad enten der er tale om personfølsomme eller virksomhedsfølsomme, er altså, at det ikke må falde i hænderne på uvedkommende. Netop derfor er sikkerheden også omdrejningspunktet i Dansk Sikkerheds Makulerings koncept.

Makuleringsprosessen – et koncept uden huller

Vi har skruet hele vores makuleringsproces sammen, så vores kunder kan få en god nattesøvn, hvor de ikke skal spekulere over, hvor deres fortrolige dokumenter med følsomme data om personer, virksomheder m.m. havner og hvem der har adgang til dem undervejs i processen. Et af de væsentligste led undervejs er, at vi makulerer på stedet – altså på din matrikel. Et andet væsentlig led er vores chauffører, der både er godkendte af alle de relevante myndigheder, og altid arbejder fuldt bevidst om deres ansvar i håndteringen af dine dokumenter. Du kan læse mere om vores proces og om mobilmakulering her.

Kontakt os blot og vi finder den rigtige løsning for jer i et fælles samarbejde omkring makulering af fortrolige papirer.

Bliv kontaktet og få en uforpligtende rådgivning

Professionel og sikker makulering

Vi tilbyder makulering af fortrolige dokumenter, harddiske m.m. på stedet. Lad os forklare, hvordan du kan få makuleret dine materialer uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Professionel håndtering og opbevaring af dokumenter

Dokumenthotellet er sikker håndtering af dokumenter for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.