63 16 16 60

Persondataloven

Persondataloven foreskriver reglerne for håndtering af personfølsomme oplysninger og Datatilsynet fører tilsyn med, at reglerne overholdes. Læs evt. Persondataloven her.

I december 2015 afsluttedes igangværende trepartsforhandlinger mellem EU-Parlamentet, Rådet og EU-Kommissionen om Persondataforordningen. Parterne er nået til enighed om væsentlige ændringer på det persondataretlige område.

De væsentligste ændringer vedrører: Anvendelsesområdet, højere bøder for overtrædelser, såkaldt DPO (Data Protection Officer) som fremover er et krav inden for den offentlige sektor og større virksomheder. Læs mere om dem her.

Selv om parterne var enige om ordlyden, skulle forordningen først officielt vedtages. Det blev den 14. april 2016. Herefter vil der gælde en frist på 2 år og forordningen bliver derfor en realitet i 2018. Læs mere om persondataforordningen her.

Vær på forkant med sikkerheden.

Du kan læse mere om både regulativer og direktiver her eller her (på engelsk).

Bliv kontaktet og få en uforpligtende rådgivning

Professionel og sikker makulering

Vi tilbyder makulering af fortrolige dokumenter, harddiske m.m. på stedet. Lad os forklare, hvordan du kan få makuleret dine materialer uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Professionel håndtering og opbevaring af dokumenter

Dokumenthotellet er sikker håndtering af dokumenter for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.