63 16 16 60

Sikkerhedsbeholdere

aluminiumboks-200-liter_146

200 liter aluminiumboks – aflåselig

Denne container er velegnet til indsamling og opbevaring af fortrolige dokumenter. Der er hjul under, så den er nem at flytte rundt i kontormiljøet.

Boksens mål:
Højde: 100 cm
Bredde: 50 cm
Dybde: 70 cm

plastikboks-240-liter_149

240 liter plastboks – aflåselig

Plastboksen er velegnet til indsamling og opbevaring af virksomhedens fortrolige papirer. Der er hjul under, så den er nem at flytte rundt i kontormiljøet eller på arkivet.

Boksens mål:
Højde: 110 cm
Bredde: 58 cm
Dybde: 74 cm

plastikboks-400-liter_152

400 liter plastboks – aflåselig

Dette er vores største beholder til at indsamle materiale, der skal makuleres. Den er velegnet til brug ved oprydning af for eksempel årsregnskaber etc., og hvis der er mange ringbind, der skal makuleres. Den store boks er forsynet med hjul.

Boksens mål:
Højde: 106 cm
Bredde: 80 cm
Dybde: 82 cm

papirsaek_155

Papirsæk

Papirsække til sikkerhedsmakulering er en god løsning i forbindelse med større arkivoprydninger eller ved svingende mængder af fortrolige dokumenter, der skal bortskaffes. De gør indsamlingen af materiale, der skal destrueres, mere effektiv, fordi sækkene kan være nemmere at have med at gøre end boksene og de kun optager plads, når de er fyldte. Sikkerheden er dog ikke så stor som i en aflåselig beholder.

papboks_158

Papboks

Papboksene er velegnede til arkiver eller placering ved skriveborde, så sortering af fortroligt materiale og andet affald kan foregå direkte ved medarbejderens skrivebord. Det er mere effektivt, end hvis medarbejderen skal gå frem og tilbage mellem sit skrivebord og en beholder, som måske er placeret langt væk. Papboksene er lette at stable.

Bliv kontaktet og få en uforpligtende rådgivning

Professionel og sikker makulering

Vi tilbyder makulering af fortrolige dokumenter, harddiske m.m. på stedet. Lad os forklare, hvordan du kan få makuleret dine materialer uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Professionel håndtering og opbevaring af dokumenter

Dokumenthotellet er sikker håndtering af dokumenter for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.