63 16 16 60

Sikkerhedspolitik – Er hele din arbejdsplads på samme side?

Har din arbejdsplads en klar politik for, hvordan I håndterer jeres forskellige fortrolige dokumenter? Hvis ikke, kunne det være en god idé at få en. Fortrolige dokumenter dækker både over de personfølsomme, som persondataloven og persondataforordningen omhandler, og over dokumenter, der indeholder oplysninger af virksomhedsfølsom karakter.

Hvis medarbejderne ikke er instrueret i, hvordan de skal håndtere virksomhedens fortrolige dokumenter, kan jeres følsomme oplysninger være overladt til tilfældigheder. Nogle medarbejdere har helt styr på, hvad der er fortrolige oplysninger. Andre har ikke og behandler måske papirerne uforsigtigt. Det er en chance, der kan koste fortrolighed og nattesøvn. En utvetydig politik giver ro i maven for både medarbejdere og ledelse.

Dansk Sikkerhedsmakulering har stor erfaring med at udarbejde sikkerhedspolitikker, og vi kan også hjælpe jer med at udarbejde en sikkerhedspolitik inkl. rutiner for håndtering af fortrolige informationer. Vores mål er, at gøre det så nemt som muligt for jer at værne om sikkerheden og fortroligheden på jeres arbejdsplads. Du kan læse mere om din mulighed for at få et gratis sikkerhedstjek her.

Bliv kontaktet og få en uforpligtende rådgivning

Professionel og sikker makulering

Vi tilbyder makulering af fortrolige dokumenter, harddiske m.m. på stedet. Lad os forklare, hvordan du kan få makuleret dine materialer uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Professionel håndtering og opbevaring af dokumenter

Dokumenthotellet er sikker håndtering af dokumenter for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.